"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 16 octombrie 2016

Tineretul PRM are un nou lider



Conducerea Partidului România Mare l-a numit miercuri, 7 septembrie, pe Corneliu Raul Folea în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Tineret a PRM. Numirea vine pe fondul schimbărilor pe care PRM le întreprinde, al căror obiectiv principal este acela de a aduce un suflu nou într-un partid patriotic naţional, cum este PRM, în care tinerii să joace un rol important.

„Partidul România Mare se reformează, se află în plin proces de consolidare şi pregătire a unei noi generaţii de politiceni, numirea d-lui Raul Folea fiind un prim pas important în această direcţie”, a declarat prof. Adrian Popescu, preşedintele interimar al PRM, precizînd că „PRM are în vedere că pe listele PRM, în perspectiva alegerilor generale din decembrie, cel puţin o treime vor fi persoane pînă în 35 de ani, ca un prim semnal spre tinerii care doresc să aibă un cuvînt de spus în ceea ce priveşte viitorul lor”.

Transformarea în bine a clasei politice româneşti se poate face în primul rînd prin aducerea tinerilor în zona decizională, prin încurajarea acestora să se implice în politică. Din păcate, însă, în ultimii 25 de ani, clasa politică din România care s-a perindat la conducerea ţării a compromis, în special în rîndul tinerilor, noţiunea de „politică”, acest concept fiind asociat acum mai mult cu furtul organizat şi mai puţin cu iubirea de ţară. „Lehamitea care a cuprins de multă vreme societatea românească şi repulsia cu care politica este văzută de către omul simplu, în special de tineri, trebuie să rămînă de domeniul trecutului şi noi vom lupta ca această paradigmă să dispară din conştiinţa societăţii româneşti”, a declarat prof. Adrian Popescu, adăugînd că „tinerii au o uşă deschisă în PRM şi îi asigurăm că vocea lor va fi ascultată atîta vreme cît ei vin cu inima deschisă, iubesc România, şi nu vin cu gîndul că din politică se vor îmbogăţi”.

Organizaţia de Tineret a PRM îşi propune să readucă în rîndurile sale tinerii patrioţi, iubitori de ţară şi care, în prezent, nu îşi pot exprima temerile pe care le au în legătură cu viitorul lor. „Îmi doresc ca alături de noi să vină cît mai mulţi tineri şi, împreună, să-i îndepărtăm pe aceia care, din politică, s-au îmbogăţit, fără să le pese de România”, a declarat Corneliu Raul Folea, preşedintele interimar al Organizaţiei de Tineret a PRM, precizînd că „este o adevărată provocare pentru mine şi pentru PRM să putem aduce în inima românilor speranţa că vremea sacrificiilor este pe cale să apună. Avem dreptul la o viaţă bună, la prosperitate şi la siguranţa zilei de mîine. Pentru ca acest lucru să devină realitate, este nevoie ca tinerii să se mobilizeze şi să înţeleagă că numai prin implicare activă pot schimba în bine societatea în care trăim”.


Corneliu Raul Folea:

Născut în anul 1980 la Cîmpulung Muşcel, judeţul Argeş, urmează cursurile Şcolii normale Carol I şi ale Colegiului Dinicu Golescu. Ulterior, se stabileşte la Bucureşti şi frecventează cursuri de administraţie publică în cadrul SNSPA.

A participat ca voluntar în cadrul mai multor organizaţii neguvernamentale care militează pentru drepturile românilor din afara graniţelor. Pe fondul alegerilor prezidenţiale din SUA 2012, a fost editorul corespondent al American Press Association.

În anul 2012, pune bazele unei edituri în Statele Unite ale Americii, prin care lansează proiecte inedite pentru piaţa de carte, printre care amintim:

– o prima galerie de artă în format de carte electronică;
– înregistrarea unor autori contemporani români la librăria Congresului american;
– este invitat să le vorbească studenţilor americani din statul Vermont despre noile metode de publicare şi distribuţie a cărţii la nivel global.

http://romaniamare.info/tineretul-prm-are-un-nou-lider/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu