"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 18 septembrie 2016

EPIGONII

         A trecut un an de la trecerea într-o lume mai bună a Tribunului nostru, dr. Corneliu Vadim Tudor. Nu voi spune „trecerea în nefiinţă“, pentru că este o expresie care nu îi plăcea, considera că trecerea „dincolo“ era o nouă etapă în evoluţia noastră spre Absolut, un prag pe care trebuie să-l trecem spre Lumină cu demnitate şi fără teamă! Îl plîngem zi de zi, de atunci, nu e nevoie de ocazii speciale pentru a ne aminti de Preşedintele de drept al României, ales de popor în anul 2000! Ştim că este lîngă noi, simţim toate acestea şi noi, cei puţini, care i-am fost alături pînă la capăt, ştim că ne veghează de acolo, de Sus, şi cu un ochi rîde, cu altul plînge, precum Împăratul din poveste! Dar e momentul ca, în inimile noastre, să-i rezervăm un loc sacru, numai al nostru, şi, pe de altă parte, a venit vremea sa continuăm ceea ce ne-a lăsat moştenire! Iubirea de Ţară, spiritul de sacrificiu, tăria de a expune Adevărul, indiferent de consecinţe, de personajele vizate, indiferent de cei care nu i-au înţeles talentul unic de pamfletar. Cine ar crede că acest moment trebuie să fie de maximă pioşenie are dreptate, dar şi greşeşte, într-un fel! Preşedintele Corneliu Vadim Tudor ne vrea puternici, ne vrea continuatori ai idealurilor sale, ne vrea oameni drepţi care au curajul să spună că tot ce ne-a dezvăluit el a fost perfect adevărat. Jaf, Corupţie, Minciună! Ceea ce ne uimeşte este faptul ca mesajul său curat, al „naţionalismului luminat“ a fost însuşit de persoane şi forţe politice care l-au jignit chiar şi după Marea Sa Trecere! Personaje care l-au hulit constant şi care cred că noi, cei rămaşi, am uitat şi vom îngădui toate acestea. Nu vom îngădui ca ei să-i sluţească şi să-i deformeze mesajul! Să-l preia ca şi cum ar fi sau ar fi fost al lor dintotdeauna! Comportamente de epigoni! Dar, să nu ne supărăm, în această zi! Epigoni au numai Geniile! Eminescu o ştia de acum o sută şi ceva de ani!

„Iară noi? noi, epigonii?…/ Simţiri reci, harfe zdrobite,/ Mici de zile, mari de patimi, inimi bătrîne, urîte,/
Măşti rîzînde, puse bine pe-un caracter inimic;/
Dumnezeul nostru: umbră, patria noastră: o frază;/
În noi totul e spoială, totu-i lustru fără bază;/
Voi credeaţi în scrisul vostru, noi nu credem în nimic!“
Odihniţi-vă în pace, Domnule Preşedinte! Nu puneţi la inimă nimic din ce se întîmplă! Ştim ce avem de făcut!


RUXANDRA LUNGU
Preşedinta OFRM (2009-2013)



http://romaniamare.info/epigonii/

Un comentariu: