"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 martie 2014

Într-un discurs fulminant, rostit în Parlamentul European de la Strasbourg, preşedintele PRM a solicitat eliberarea marelui sportiv Gică Popescu şi a membrilor familiei Becali Uniunea Europeană are 27 de Ţări şi o Puşcărie: România




Doamnelor şi domnilor,

 am vorbit de la acest microfon, în mai multe rînduri, despre Justiţia din România. E o ruşine ce se întîmplă în acest domeniu. Uniunea Europeană are 27 de Ţări şi o Puşcărie: România. Există deţinuţi politici care, orice ar solicita, n-au nici o şansă, totul li se respinge, pe bandă rulantă. Acesta e cazul fostului nostru coleg din Parlamentul European, George Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti - fostă deţinătoare a Cupei Campionilor Europeni. Zilele trecute, alţi doi membri ai familiei Becali au fost aruncaţi în închisoare, cu învinuiri foarte subţiri - aşadar, un neam întreg. Lor li se plătesc nişte poliţe, de către un personaj foarte răzbunător. O teribilă nedreptate i se face şi marelui fotbalist Gh. Popescu, fost căpitan al Naţionalei României şi al echipei FC Barcelona, condamnat doar pentru a se dovedi că Justiţia funcţionează în România. Nu, nu funcţionează - ci terorizează. Moare fotbalul românesc. Păcat.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit în Aula de la Strasbourg, luni, 10 martie 2014, fiind transmis pe Internet în întreaga lume)


ZIARUL TRICOLORUL, Anul XI, nr. 2937, MIERCURI 12 MARTIE 2014


2 comentarii:

  1. Domnule Vadim Tudor candidati ca presedinte al Romaniei trebuie decapitati toti hotii si un viitor bun pentru tineri

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Vadim Tudor, ma numesc Gabriel locuiesc in Cluj Napoca, sunt bioenergoterapeut si prin tehnicile pe care le aplic ,sunt sigur ca as putea sa-l ajut pe d-nl Gigi Becali sa scape de operatie. Am apelat la dv. pentru-ca sunteti un bun prieten al domnului Becali si il sustineti. Daca sunteti de acord pt a purta o discutie si sa ne cunoastem , este o onoare pt mine sa va cunosc personal. Contact. email. sera1965@yahoo.com Va multumesc din suflet. Cu stima si onoare. Gabriel

    RăspundețiȘtergere