"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 27 ianuarie 2014

La şedinţa Biroului Permanent, Tribunul a prezentat rezultatele unui sondaj recent: PRM a depăşit pragul electoral şi va intra, din nou, în Parlamentul European!






Comunicat de Presă

Sîmbătă, 25 ianuarie 2014, la sediul central la Partidului România Mare a avut loc şedinţa de lucru a Biroului Permanent. Cu toate că timpul a fost nefavorabil,  prezenţa a fost statutară. La primul punct al Ordinii de Zi a fost prezentată o Informare privind strîngerea de semnături pentru reînscrierea PRM la Tribunalul Bucureşti, precum şi un Program de măsuri pentru buna desfăşurare a campaniei pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, au fost stabilite unele criterii privind ordinea candidaţilor PRM pe liste.

 În cuvîntul său, domnul preşedinte Corneliu Vadim Tudor a subliniat faptul că rezultatele campaniei de strîngere de semnături puteau fi mult mai bune şi că este necesară intensificarea activităţii de reorganizare a filialelor PRM care au obţinut rezultate slabe. Deoarece în perioada 3-6 februarie a.c. preşedintele PRM va participa la lucrările Parlamentului European, domnia-sa a solicitat ca, pînă la 15 februarie, toate filialele să trimită propunerile de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, acestea urmînd să fie analizate în următoarea şedinţă a Biroului Permanent. 

În cadrul şedinţei, preşedintele PRM a prezentat rezultatul unui sondaj din care reiese faptul  că Partidul România Mare a depăşit, cu mult, pragul de 5%, cu tendinţă de creştere, aşa că va intra, din nou, în Paralmentul European. Sondajul a fost realizat de firma sociologului Marius Pieleanu, pe un eşantion de 1.350 de persoane S-a reamintit că pentru participarea la alegerile europarlamentare sînt necesare 200.000 de semnături, iar termenul de depunere a acestora este 25 martie 2014.

În cuvîntul lor, participanţii la şedinţă au scos în evidenţă greutăţile cu care se confruntă în filiale, pe fondul lipsei de fonduri, dar au asigurat conducerea partidului că vor depune toate eforturile pentru depăşirea lor. 

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE





ZIARUL TRICOLORUL , Anul XI, nr. 2905, LUNI 27 IANUARIE 2014 

2 comentarii:

  1. Mult succes lui Vadim in viitoarele alegeri. In calitate de fost parlamentar PRM precum si de membru al acestui partid din 1992 sunt dezamagit ca la Neamt nu se vede nici o actiune mai de soi a partidului. Oameni de bine (sic) au avut grija sa ma indeparteze. 16 ani am muncit enorm , am facuta zeci de organizatii si acum nimeni nu ma contacteaza pentru a ajuta ! Eu nu am ce pierde. Pierde partidul dar, sunt afectat de ce se intampla. Pacat . Sa dea Dumnezeu sa iasa bine . Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. MESAJ DIN NEW YORK
    SENZATIONAL SI ABSOLUT TERMINAL !

    MISTERUL CRIMEI DIN MUNTII APUSENI ESTE REZOLVAT !

    SEFUL OPERATIUNII CRIMINALE DE TRAFIC DE ORGANE ESTE
    ARAFAT. O PARTE DIN BANI AJUNG LA PONTA !

    DOCTORUL ZAMFIR UN VECHI TRAFICANT DE ORGANE

    Un material realizat cu camera ascunsa a scos la iveala practicile socante de la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Medici de aici se ocupa cu traficul de organe…….
    Pretul pentru un rinichi este 30.OOO Euro
    În spital se învârtesc afaceri de zeci de mii de euro. Businessurile pornesc de la un anunţ pe internet sau de la traficanţi-intermediari, care-şi agaţă clienţii disperaţi să cumpere un rinichi sau o bucată de ficat chiar pe holurile spitalului.
    Iata dece doctorul ” erou ” Zamfir care lucreaza la Fundeni nu a dat niciun fel de coordonate geografice privind locul accidentului aviatic din Munţii Apuseni.
    Radu Zamfir a Este medic specialist chirurgie generală din octombrie 2006 şi lucrează la Institutul Clinic Fundeni, în Laboratorul de Cercetare Chirurgie. El a participat la zeci, poate chiar sute de transplanturi alături de prof. dr. Irinel Popescu, şeful Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic Fundeni si unul din sefii mafiei de transplanturi.
    “Cordonatorul operatiei criminale la nivelul spitalului este Liana Gheorghe, şefa de la Hepatologie din Fundeni.”spune
    Richard Chiriac şi-a vândut anul trecut rinichiul drept pentru
    14.500 de euro .
    „La Fundeni e ca în piaţă la Obor. Trag ţiganii de tine, pe holuri, ca să-ţi vândă organe. Te întreabă cu cât ţi-ai găsit şi imediat vin cu un preţ mai mic. Cred că e o înţelegere între ţigani şi asistente, pentru că toată lumea vede, dar nimeni nu-i dă afară”, mai spune Richard.
    Ancheta ziaristilor straini aflati la Bucuresti continua.
    In curand noi desvaluiri dece Arafat nu a sunat la 112 si l-a anuntat pe Victor Ponta
    aflat intr-un studio TV.

    Robert Horvath Deva
    Corespondenta speciala
    New York

    RăspundețiȘtergere