"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"
Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/
joi, 25 iulie 2013

RUŞINE TUTUROR TELEVIZIUNILOR DIN ROMÂNIA!De regulă, weekend-urile sînt lipsite de evenimente demne de comentat la televiziunile de „ştiri“. Aşa că, ele, televiziunile, profită de cel mai neînsemnat eveniment domestic, de cel mai banal accident de maşină, de orice găină care a „născut pui vii“, ca să răsucească subiectul şi pe faţă, şi pe dos. O mană cerească pentru aceşti gropari ai mass-media au fost tragicul accident din Muntenegru, dar şi moartea unui milionar ucis, recent, de tren. De unde rezultă că trenul a fost de vină, şi nu prostia, aroganţa şi sfidarea unuia care credea că banul îl face nemuritor. Fiindcă nu degeaba este denumit „ochiul dracului“. Dacă aducerea în ţară a lui Omar Hayssam merită cîteva dezbateri, deşi avem convingerea că adevărul nu va fi aflat niciodată, cel puţin nu în timpul vieţii noastre, înmormîntarea cu surle şi tobe a rechinului imobiliar din Ilfov a lăsat o naţiune întreagă cu gura căscată în legătură cu modul în care s-a degradat presa din România.
Şi totuşi, în week-end-ul care tocmai a trecut, la Bucureşti a avut loc un eveniment care ar fi trebuit să trezească interesul oricărui jurnalist profesionist, oricărui deontolog cu pretenţii: Congresul Rxtraordinar al Partidului România Mare, partid europarlamentar, unicul partid naţionalist şi justiţiar din România. Formaţiune în care, din nefericire pentru unitatea sa, există nişte controverse şi nişte frămîntări care, ce-i drept, nu le-au ocolit nici pe celelalte partide, intens mediatizate, intens promovate, deşi populate de personaje de o calitate mai mult decît îndoielnică, din toate punctele de vedere. Nu vom reveni asupra articolelor şi a comunicatelor de presă oficiale din ziarul nostru legate de acest eveniment, şi nici asupra unor dezinformări inerente în astfel de situaţii, dar ceea ce ne-a mirat (vorba vine) peste măsură este faptul că televiziunile, cu excepţia uneia care ne-a acordat atenţie preţ de un minut, s-au făcut că plouă, în schimb au descris, cu lux de amănunte, unele groteşti, altele de un penibil extrem, toate etapele înmormîntării celui „ucis de tren“, precum şi toate incidentele: crime, incendieri, înecuri, accidente sau alte nenorociri care, de regulă, se petrec, zilnic, în ţara noastră, şi nu numai. De ce  această conspiraţie a tăcerii? O mass-media avidă de scandal şi rating cu orice preţ? Pentru că, în conştiinţa publică, Partidul România Mare trebuie să dispară. Aceasta este comanda politică. Pentru că PRM deranjează prin adevărurile spuse de-a lungul anilor, şi, iată, confirmate. Dovada cea mai recentă: cazul Omar Hayssam, scos de la naftalină şi introdus pe agenda cetăţeanului uşor de manipulat, din motive cunoscute de toţi. Şi, că veni vorba, printre toate scenariile vehiculate, comentatorii de duzină uită un lucru esenţial. Omar Hayssam a făcut puşcărie în Siria pentru că era agent israelian. Aşa că vom vedea, pînă la urmă, dacă aducerea lui în România îi va fi pedeapsă, sau binecuvîntare…

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2783, JOI 25 IULIE 2013Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu