"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 31 mai 2013

LA MOARTEA POSTULUI ROMÂNIA TV








În atenţia doamnei Laura Georgescu, preşedinta
Consiliului Naţional al Audiovizualului


Doamnă preşedintă,
mă văd nevoit să revin cu privire la campania sub-umană pe care postul România TV o întreţine zi de zi, noapte de noapte, împotriva mea. Nu mai este un secret pentru nimeni că respectivul canal, patronat şi finanţat cu „bani negri“ de căpitanul SRI Sebastian Ghiţă, este o firmă sub acoperire a Serviciului Român de Informaţii. În mintea sa rudimentară, acest individ a început să practice, pe faţă, cea mai sinistră „vînătoare de oameni“ din Istoria presei române, depăşind în abjecţie chiar linşajul public din epoca stalinistă. Unul dintre teroriştii de presă pe care acest mafiot îi asmute împotriva celor pe care, în bezna minţii lui, îi percepe ca duşmani (?!) ai cumetrilor Victor Ponta şi G.C. Maior, este un bişniţar şi un şantajist din Ploieşti, la fel de primitiv ca şi el, pe nume Dragoş Pătraru. Ipochimenul cu pricina a fost folosit de numitul Ghiţă în campania electorală de la sfîrşitul anului 2012, pentru cumpărarea voturilor prin mituirea unor bulibaşe din zona Ploieştilor, şantajistul punînd la bătaie (ilegal!) nu mai puţin de 2 miliarde de lei vechi (a se vedea materialele de presă anexate). Dacă fostul prim-ministru Adrian Năstase a intrat la puşcărie pentru o pretinsă finanţare incorectă a campaniei sale, din anul 2004, oare ce ar trebui să păţească infractorii provinciali Ghiţă şi Pătraru?
Acesta e, pe scurt, profilul „moral“ al acelora care taie şi spînzură la „maşina de hingheri“ România TV. Televiziune care, într-un timp foarte scurt, şi-a făcut harakiri, s-a sinucis. E lucru surprinzător că CNA n-a observat aceste abuzuri incalificabile - sau, dacă le-a observat, pînă acum a tăcut mîlc. Această nouă invitaţie pe care o fac, de a aplica LEGEA, are la origine un nou şi delirant atac săvîrşit de iresponsabilul Dragoş Pătraru, în seara zilei de miercuri, 29 mai a.c.: pur şi simplu, acest dement m-a făcut... homosexual (?!). N-are rost să dau, eu, o replică la această aberaţie jenantă. Trebuie să fie cineva schizofrenic în ultimul hal să acuze un demnitar european de două vicii care se exclud reciproc: şi violator de femei (?!), şi homosexual (?!). Totuşi, vă rog să vă gîndiţi că sînt tatăl a două fete - una la facultate şi alta la liceu. Nu e bine ce se întîmplă, s-a depăşit orice măsură. Acest descreierat pe nume Pătraru pretinde că el ar face pamflet - minciună penibilă, avînd în vedere că aici e vorba de insultă, calomnie, înjurătură trivială. De altfel, eu l-am dat în judecată pe maimuţoiul care face grimase şi spume la gură, scremîndu-se să aibă umor, şi am solicitat în instanţă ca el şi România TV (în solidar) să-mi plătească daune morale de 1.000.000 de euro, bani pe care îi voi folosi în scopuri filantropice.
Doamnă preşedintă, în eventualitatea că CNA nu va respecta propria Lege de funcţionare şi nu va aplica sancţiunile cele mai drastice împotriva sceleratului D. Pătraru şi a postului unde s-a pripăşit, mă voi vedea obligat să dau în judecată instituţia pe care o conduceţi şi să solicit, atît pe plan intern, cît şi în Parlamentul European, desfiinţarea ei. Nutresc speranţa că nu se va ajunge aici.
Explicaţie poze: Cumetrii Victor Ponta şi G. C. Maior n-au construit nimic la viaţa lor, dar au pus pe butuci un post de Televiziune...

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele P.R.M.,
Membru al Parlamentului European
30 mai 2013, Bucureşti


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2746, VINERI 31 MAI 2013 


Un comentariu:

  1. Felicitari pentru sinceritatea si modul direct de a spune lucrurilor pe nume in cel mai simplu mod posibil : din suflet pentru " suflete " .

    RăspundețiȘtergere