"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 15 mai 2013

Comunicat de Presă al OTRM Bucureşti referitor la implicarea în campania „Aducem Basarabia Acasă"



OTRM Bucureşti anunţă implicarea membrilor şi simpatizanţilor săi alături de voluntarii Platformei Civice Acţiunea 2012 în promovarea campaniei „Aducem Basarabia Acasă". Această campanie are ca scop strîngerea a 200.000 de semnături pentru susţinerea unei propuneri legislative menite să facă din Republica Moldova o prioritate a Statului Român.
Printre prevederile cele mai importante ale acestei propuneri legislative se numără crearea unei instituţii în subordinea primului-ministru, care să se ocupe de coordonarea strategiilor pentru cel de-al doilea stat românesc, obţinerea mai uşoară a vizelor de intrare în România de către românii de peste Prut, precum şi integrarea basarabenilor în viaţa socio-culturală din România.
Avînd în vedere că statutul Organizaţiei de Tineret România Mare prevede la articolul 6 că se vor stabili legături de colaborare cu tinerii basarabeni unionişti, în vederea organizării de programe culturale comune şi nu numai, OTRM Bucureşti îndeamnă toate organizaţiile locale, teritoriale sau judeţene de tineret ale PRM să se implice activ în campania „Aducem Basarabia Acasă".
Organizaţiile ce doresc să adere la această acţiune se pot implica contactînd coordonatorii locali ai Platformei Civice Acţiunea 2012. Mai multe informaţii despre campanie se găsesc pe siteul http://basarabia-acasa.ro .

Biroul de Presă al OTRM Bucureşti


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2734, MIERCURI 15 MAI 2013 


Un comentariu:

  1. SLABA CUVETARE =MAI OTRAV..NOI REM REINTREGIREW PENTRU ASTA SEMNAM =NU DOAR CHIPURILE O APROPIERE ..CE APROPIERE CA IN FAPT NOI SINTEM UNITI DE LA 1918 PE VECIE ..dar guvernanti fac pe strutu,..

    RăspundețiȘtergere