"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 8 aprilie 2013

Preşedintele PRM a rostit un important discurs la cel de-al VIII-lea Congres Mondial al Ţiganilor






Comunicat de Presă

Duminică, 7 aprilie 2013, dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedinte al Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a participat la lucrările celui de-al VIII-lea Congres Mondial al Ţiganilor, desfăşurat la Sibiu. Au luat parte şi au rostit mesaje de salut invitaţi din România şi oaspeţi din 35 de ţări ale lumii. În Mesajul său, preşedintele PRM a repetat ceea ce spune de ani de zile: problema ţigănească nu aparţine doar României, ci întregii Europe. În acest context, el a prezentat sutelor de participanţi discursul pe care l-a rostit, la 7 septembrie 2010, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, care a fost o vibrantă pledoarie pentru înţelegerea şi ajutorarea acestei foarte înzestrate etnii. De asemenea, au fost evidenţiate cele trei direcţii principale pentru integrarea ţiganilor: 

1) Educaţia;
2) Creştinarea;
3) Locurile de muncă.

În încheiere, Tribunul a citit poemul creştin „Sfintele Paşti“. Participanţii la manifestare i-au făcut liderului PRM o călduroasă primire. Au mai rostit mesaje Elena Băsescu, Peter Eckstein Kovacs, Damian Drăghici (parlamentar şi consilier al primului-ministru), precum şi invitaţi din SUA, Brazilia, India, Olanda, Republica Moldova ş.a.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
7 aprilie 2013



ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2712, LUNI 8 APRILIE 2013




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu