"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 17 aprilie 2013

Nou şi fulminant discurs rostit de preşedintele PRM în Parlamentul European Atunci cînd Paradisul fiscal se transformă în Infern




Doamnelor şi domnilor,

abia după uriaşul faliment al băncilor din Cipru a înţeles omenirea că este, cu adevărat, în criză. Iată că paradisul fiscal s-a transformat, brusc, în infern! Eu, unul, ştiu de la ofiţeri ai Serviciilor Secrete româneşti că nu mai puţin de 3.500 de cetăţeni români au bani depuşi în băncile cipriote. Sumele variază între 3.000.000 şi 786.000.000 de euro. În total, e vorba de cîteva zeci de miliarde de euro! „Bani negri". Bani a căror provenienţă nu se cunoaşte: afaceri cu statul şi privatizări frauduloase în mod sigur, dar ei ar putea proveni şi din traficul de arme, de droguri, de carne vie, de organe etc. Aşadar, din crima organizată. Am aflat că Parlamentul de la Nicosia stabileşte, în aceste zile, cuantumul naţionalizării acestor sume - pînă azi, se vorbea de 36%. Îi rog pe colegii ciprioţi din Parlamentul European să le transmită conaţionalilor lor ca restul de 64% să-l returneze Statului Român, proprietarul, de drept, al acestor bani. E nedrept să salvăm băncile, dar să moară statele. (Aplauze)

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit luni, 15 aprilie 2013, în Aula Parlamentului European de la Strasbourg, fiind difuzat pe Internet în întreaga lume)


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2719, MIERCURI 17 APRILIE 2013 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu