"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 4 martie 2013

Le dau o veste proastă duşmanilor mei: SÎNT SĂNĂTOS TUN!





Asta-i situaţia. N-am nimic. A trebuit să-mi fac unele investigaţii medicale, pe fondul unei viroze contractate vineri după-amiază, cînd am ieşit transpirat, numai în talie, de la o emisiune TV. Aşa după cum se vede, muncesc ca şi pînă acum, iar cele două publicaţii ale mele apar cu precizie de ceasornic. Medicii de la Spitalul Militar mi-au recomandat să ţin regim alimentar (să diminuez folosirea sării, mai ales). În curînd, mă veţi vedea, din nou, la televizor.

CORNELIU VADIM TUDOR
3 martie 2013
         
          

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2687,04.03.2013


Un comentariu:

  1. Stimate domnule presedinte Corneliu Vadim Tudor, cu parere de rau am aflat din informarile mass-media ca starea dumneavoastra de sanatate a necesitat cateva investigatii medicale, fapt ce a necesitat internarea domniei voastre de urgenta la Spitalul Militar Central. Ma bucur ca nu este ceva grav si ca sunteti pe maini bune ! Daca aveti nevoie de de ceva anume sau de servicile mele va stau la dispozitie. Va doresc sanatate si putere de munca ! Silviu Craescu

    RăspundețiȘtergere