"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 31 decembrie 2012

LA MULTI ANI 2013


Sursa foto:  http://www.imagininoi.com

5 comentarii:

  1. Fie ca anul nou 2013 sa va aduca tot ce va doriti,pace,liniste,iubire si sanatate cit cuprinde,alaturi de marea familie PRM si de cei dragi!LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt un minoritar roman din Rebublica Mazare si va urez un an nou fericit cu tot ce va doriti! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. SINTEM MAJORITARII DACI ROMANII SI DACI BASARABENI CARE II DORIM FERICIRE -SANATATE SI LA MULTI ANI-IUBIREI NOSTRE ETERNE DACIA[CE NUME FRUMOS DE FATA]IAR DEMNULUI EI INVIGATOR CU GINDURI MEREU BUNE PT. NEAM SA FIE SI LA MULTI ANI CU SANATATE VA IUBIM MAIESTATE-CALAUZITI DRUMUL SPRE IZBINDA -DACIA/DACI UNITI CU BASARABI DACI =SUCCES -LA MULTI ANI REX DACUS VEDICA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacia e tara cu nume de fata -a revenit la numele ei 25 oct.2012 /daciaregat rege pamintean/aur dacik scos de noi nu de cannadieni=CAUTAM REGE SA SCHIMBE FORMALITATI/P.R.M.SINT ALATURI DE VOI.

    RăspundețiȘtergere