"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 18 decembrie 2012

În cadrul unei emoţionante ceremonii desfăşurată luni seara în Capitală - VADIM A PRIMIT DIPLOMA DE MEMBRU DE ONOARE AL FUNDAŢIEI „HENRY COANDĂ" PENTRU SPRIJINIREA TINERILOR SUPERDOTAŢI



Au mai fost onoraţi cu această distincţie venerabilul liberal Radu Câmpeanu (92 de ani), balerina Ileana Iliescu, poetul Adrian Păunescu (post-mortem)





La sfîrşit de an, prestigioasa Fundaţie „Henry Coandă“ a acordat Diplome de Membri de Onoare mai multe personalităţi de prim rang ale vieţii publice româneşti, pentru sprijinirea tinerilor superdotaţi. Marele savant care a dat numele Fundaţiei, Henry Coandă, ar fi fost, cu siguranţă, emoţionat să fie prezent la o asemenea ceremonie, mai ales că, în aceste vremuri de restrişte, statul nu face nici cel mai mic efort pentru încurajarea talentelor şi a valorilor, tinerii nereuşind să se afirme în nici un fel dacă n-ar exista oameni de suflet şi de bine, precum preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, venerabilul liberal Radu Câmpeanu (92 de ani), balerina Ileana Iliescu. Pentru asemenea merite, aceste personalităţi au primit Diploma de Membru de Onoare al Fundaţiei „Henry Coandă“, semnată de prof. univ. dr. Iulian Creţu (fost viceprimar general al Capitalei) şi de prof. univ. dr. Mihai Golu (fost ministru al Învăţămîntului). Lor li s-a adăugat, între alţii, regretatul poet Adrian Păunescu, omagiat post-mortem pentru contribuţia sa inimoasă la sprijinirea tinerilor superdotaţi.

Explicaţie poză: Liderul PRM, înconjurat de Ileana Iliescu, Radu Câmpeanu, Iulian Creţu, Mihai Golu, Ion Basgan ş.a.

 

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2641, 18.12.2012




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu