"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 13 noiembrie 2012

PRM în campanie electorală



Colonelul Dan Zamfirescu,
viitor senator, în sprijinul tinerilor absolvenţi



Sînt colonel (r) Dan Dumitru Zamfirescu şi candidez pentru funcţia de senator în Colegiul 10 Bucureşti (zona 13 Septembrie - Cotroceni - Panduri Antiaeriană - Şos. Alexandriei - Şos. Măgurele), ca membru al Partidului România Mare.
Vreau să aduc în atenţie o problemă deosebit de gravă, care, pentru mine, în calitate de candidat din partea Partidului România Mare, reprezintă o prioritate majoră, dar a cărei rezolvare depinde, în primul rînd, de voturile dumneavoastră de la 9 decembrie, căci numai din interiorul Parlamentului se poate acţiona eficient pentru soluţionarea unei situaţii de care depinde viitorul copiilor noştri, al tuturor generaţiilor care ne vor urma.
În prezent, din cauza politicilor eronate, incoerente, haotice promovate şi aplicate de guvernanţi din 1990 încoace, şcoala românească a devenit un incubator de şomeri. Practic, deşi statul investeşte consistent în pregătirea viitorilor absolvenţi, imediat după terminarea studiilor aceşti tineri sînt cu adevărat aruncaţi în stradă, fără perspectiva găsirii unui loc de muncă potrivit. Pentru curmarea acestei stări de lucruri, eu, personal, cît şi ceilalţi candidaţi ai Partidului România Mare vrem să iniţiem în Parlamentul României un set de măsuri legislative vizînd asigurarea încadrării în muncă a absolvenţilor de învăţămînt, de toate tipurile şi gradele, cel puţin pentru o perioadă de stagiatură de 2-3 ani, prin acordarea angajatorilor de către stat de înlesniri fiscale compensatorii. Astfel s-ar acorda oricărui tînăr şansa de a se lansa în viaţă, de a se realiza profesional, de a materializa speranţele puse în el de părinţi şi de societate. Numai aşa va ajunge să se respecte pe sine şi societatea care 1-a susţinut şi va răspunde la rîndul său necesităţilor poporului din care face parte, creînd bunuri materiale şi spirituale, călcînd pe urmele înaintaşilor şi contribuind la propăşirea României.

PRM în campanie electorală
Apel politic


 


Dragă alegătorule, în aceste zile de campanie electorală, un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gîndurilor şi emoţiilor politice.
La prima vedere, un război politic bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între Servicii Secrete, magistraţi, politicieni, partide, activişti şi liderii politicii ai unor formaţiuni rivale... Şi dacă războiul politic declanşat de alegerile parlamentare din acest an ţinteşte mai mult decît atît? Ar putea fi controlul masselor, şantajul agenţiilor de implementare a legii, îngenuncherea magistraturii, manipularea Serviciilor Secrete, obedienţa armatei, subjugarea interesului naţional şi colonizarea României în interesul machiavelic al altor state, vreunul dintre obiectivele lui?
Dacă da, atunci, alegătorule, aceste alegeri parlamentare te privesc în mod direct.
PRM, prin informaţii, deţine controlul şi are pregătit un plan naţional de guvernare, cu măsuri sociale inovative şi cu strategii diferite de cele folosite deja sau propuse de alte partide politice, pentru ca tu să fi mai bine protejat de pericolele globalizării care te înconjoară.
Alegătorule, după cum şi tu poţi constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi, iar cu ocazia acestor noi alegerii parlamentare, prin hoţie, mită, fraudă şi minciună, actualii guvernanţi şi partidele politice care s-au alternat de 23 de ani la Putere, vor să te ducă în sărăcie lucie şi să transforme mîndra noastră Românie într-o neocolonie; scenariu mai mult decît plauzibil, desprins din cruda politică de stat şi realitatea actuală.
Şi pentru că noi dorim să ştii că te putem proteja, în viitorul Parlament, ne vom lansa în lupta ta! De aceea, în calitatea mea de candidat în circumscriptia nr. 31, Valea Prahovei, Colegiul 1, pentru demnitatea de Senator în Parlamentul României din partea Partidului România Mare, susţin că:
* România are nevoie de PRM! Parlamentul are nevoie de PRM!
* Partidul România Mare este singurul partid naţional care nu a uitat şi nu uită să cinstească înaintaşii neamului românesc!
* PRM deţine în rîndurile sale profesionişti de valoare, oameni de cultură şi personalităţi cu respect de sine şi pentru semeni - cu valori educative pentru noile generaţii.
* Electoratul de stînga, conservator şi liberal trădat de vechile partide politice, TREBUIE să acorde o şansă membrilor PRM, ca prin politică să se integreze în societatea românească.
* Membrii PRM sînt patrioţi, sînt cinstiţi şi nu au nimic de ascuns, deoarece nu au mai fost pînă acum la Guvernare!
* Există un singur secret, munca şi puterea noastră, în fapte şi convingeri să reprezentăm cu cinste interesele alegătorilor şi interesele naţionale ale poporului român în Parlament, în Europa şi în lumea întreagă.
Alegatorule, eforturile noastre trebuie să continue, dar pentru a face şi mai mult, avem nevoie de ajutorul şi de votul tău...
De aceea, dragă alegătorule, este o datorie de onoare să vii la vot şi nu uita că România e în tine; privindu-te în oglinda celor care vin, caută a descoperi ce eşti (cine eşti şi pentru cine şi pentru ce ideal vei vota) şi atunci, dacă vei reuşi să înţelegi, cu siguranţă, votul tău curat şi neamanetat celor cu banii va merge către PRM!

Alege un viitor prosper!
Alege PRM pentru România!
Economist SILVIU CRĂESCU


ZIARUL TRICOLORUL, , nr. 2617, 14.11.2012





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu