"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 31 octombrie 2012

Liderul PRM a depus, ieri, Listele cu candidaţii partidului la alegerile parlamentare de la 9 decembrie 2012 - Printre cei care vor concura pentru un loc în Senat sau Camera Deputaţilor se află: Gh. Funar, generalii Marcu Tudor, Emil Străinu, Ioan Cîrciumaru, cîntăreaţa Mihaela Mihai, colonelul Dan Zamfirescu, consilierii europarlamentari Cristian Stănescu şi Silviu Molnar, revoluţionarul Constantin Bebe Ivanovici ş.a –



Comunicat de Presă

Marţi, 30 octombrie a.c., dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a depus listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c. După acest moment, Tribunul a oferit membrilor Biroului Electoral al Municipiului Bucureşti cărţile sale cu autograf, precum şi mai multe seturi cu CD-uri de Muzici Naţionale. Cei prezenţi i-au făcut liderului PRM o primire deosebit de călduroasă, urînd succes formaţiunii politice pe care a fondat-o şi o conduce la apropiatul scrutin. Dl. Corneliu Vadim Tudor şi-a exprimat speranţa ca, măcar de această dată, în condiţiile crizei profunde - politice, economice şi morale - pe care o traversează România, alegerile să fie corecte şi să exprime, cu adevărat, voinţa cetăţenilor ţării.

Scos în mod abuziv şi ilegal din cel mai înalt forum legislativ al ţării, în urma simulacrului de alegeri desfăşurate în urmă cu 4 ani, pe baza nefericitului vot uninominal, Partidul România Mare nu s-a lăsat înfrînt, fiind astăzi reprezentat în Parlamentul European. Toţi candidaţii singurei formaţiuni cu adevărat de Opoziţie din România pornesc la această bătălie electorală cu încrederea că vor putea pune în practică programele de redresare economică şi socială ale partidului pe care îl reprezintă, că un număr mare de senatori şi deputaţi ai acestuia vor ocupa, din nou, locurile pe care le merită, cu prisosinţă. Absenţa din Parlament a PRM a coincis cu perioada cea mai grea din istoria post-decembristă a ţării, lipsa vocii patrioţilor şi justiţiarilor din partidul lui Vadim resimţindu-se din plin, atît în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor şi a legilor adoptate în aceşti 4 ani, cît şi ca reacţie fermă şi hotărîtă la prevenirea marilor abuzuri care au continuat să-şi pună o nedorită amprentă asupra evoluţiei normale a Statului Român.
Printre cei care vor concura pentru un loc în Senat sau în Camera Deputaţilor se află secretarul general al partidului şi cel mai bun primar pe care l-a avut vreodată Clujul, Gh. Funar, generalii Marcu Tudor, Emil Străinu şi Ioan Cârciumaru, interpreta de muzică uşoară Mihaela Mihai, colonelul Dan Zamfirescu, prof. Adrian Popescu, consilierii europarlamentari Cristian Stănescu şi Silviu Molnar, revoluţionarul Constantin Bebe Ivanovici, profesoara de Istorie Angela Bălan, Ruxandra Lungu, avocatele Anca Chiţu şi Doriana Cîmpan, preşedinta Organizaţiei de Tineret PRM, Oana Vieru, pastorul Emanuel Onoriu ş.a. O parte dintre aceştia l-au însoţit, ieri, pe dl Corneliu Vadim Tudor la depunerea listelor cu candidaţii partidului pentru Capitală la alegerile parlamentare de la 9 decembrie 2012.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
30 octombrie 2012



ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2607, 31.10.2012











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu