"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 18 octombrie 2012

FRAUDELE ELECTORALE TREBUIE ÎMPIEDICATE DIN TIMP



S C R I S O A R E  D E S C H I S Ă
adresată domnului VICTOR PONTA,
Prim-Ministru al Guvernului României

Avînd în vedere Programul de guvernare 2012, precum şi repetatele dvs. declaraţii privind organizarea şi desfăşurarea unor alegeri libere şi corecte, atît cele locale, cît şi cele pentru viitorul Parlament al României, din 9 decembrie a.c., vă solicit ca în prima şedinţă de Guvern să adoptaţi o Hotărîre privind: 

1) Amplasarea camerelor video în toate Secţiile de Votare din ţară şi străinătate. Se ştie că asemenea camere de supraveghere au fost amplasate pentru a asigura corectitudinea desfăşurării examenului de bacalaureat şi a examenului de admitere în licee. De asemenea, la alegerile locale din 10 iunie a.c., în Municipiul Cluj-Napoca, Biroul Electoral a hotărît prezenţa unor  astfel de camere video în toate Secţiile de Votare. În judeţul Cluj, la Referendumul Naţional pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, P.D.L. a solicitat amplasarea camerelor video în Secţiile de Votare, arătîndu-şi disponibilitatea pentru a suporta  toate cheltuielile, urmărind asigurarea corectitudinii şi transparenţei votului propriu-zis.

2) Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare, din ţară şi din străinătate, să fie înseriate, cu scopul de a preveni şi a bloca fraudarea alegerilor prin „sistemul suveică“, sau prin folosirea de buletine de vot falsificate. Cunoscînd bine cum funcţionează industria de fraudare a alegerilor din România, în campania electorală pentru Referendumul Naţional din 29 iulie a.c., preşedintele suspendat Traian Băsescu a solicitat public înserierea buletinelor de vot.

3) Stabilirea numărului corect şi legal al alegătorilor pe fiecare colegiu şi la nivelul întregii ţări, număr care să fie adus la cunoştinţa întregii populaţii a României. Astfel, se poate şi trebuie evitată situaţia regretabilă înregistrată la Referendumul Naţional din 29 iulie a.c.

CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European

Bucureşti, 17 octombrie 2012


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2596, 18.10.2012


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu