"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 22 august 2012

Publicaţiile „România Mare” şi „Tricolorul”, tîlhărite de o bandă de şmecheri


Conducerea publicaţiilor „România Mare“ şi „Tricolorul“ anunţă că va da în judecată firmele de difuzare care nu-şi achită datoriile financiare. Avem de-a face cu un furt calificat, practicat, sistematic, de unii aşa-zişi întreprinzători particulari, care cîştigă bani mulţi pe seama muncii altora. 

Începînd din data de 21 august a.c., „România Mare“ şi „Tricolorul“ vor apărea, pentru o perioadă de timp, numai pe Internet. Rugăm să fim înţeleşi, dar nu mai putem continua aşa. Această bandă nenorocită trebuie dizolvată, cu orice preţ.

Sediul publicaţiilor noastre s-a mutat din Calea Victoriei, nr. 39-A, în Strada Vasile Lascăr nr. 16, Sector 2, Bucureşti.

ZIARUL TRICOLORUL - Anul IX, nr. 2547, MIERCURI 22 AUGUST 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu