"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 28 iunie 2012

ROMÂNIA - COLONIE A MARILOR PUTERI


Bine că ne-am mai luat de-o „grijă”. Curtea Constituţională a decis cine ne reprezintă la Bruxelles. Vai, ce emoţii aveam, ce stres pentru români! Acum, să fim serioşi. Are România vreun cuvînt de spus la Bruxelles, indiferent cine o reprezintă? Ţara noastră este o colonie, o piaţă de desfacere pentru marile economii ale lumii, raiul evazioniştilor, al spionilor şi al celor care şi-au făcut un obicei din a fenta Justiţia, şi aşa compromisă în ochii cetăţenilor de rînd.
O Românie Mare fără datorii externe, cu resurse naturale şi materiale controlate de români, cu un sistem bancar puternic şi independent şi cu o populaţie activă numeroasă, implicată în producţia de bunuri şi servicii autohtone ar fi avut, cu siguranţă, un cuvînt de spus în cadrul oricărui forum internaţional.
Numai că direcţia care i s-a impus, încă din anii ’90, nu a fost pentru apărarea Interesului Naţional. Dacă poziţia geopolitică a României ar fi fost alta, nu ne-ar fi băgat în seamă nici UE, nici NATO. Ne-au primit în clubul lor exclusivist din raţiuni politice şi economice, dincolo de închipuirea politicienilor noştri avizi de putere şi dornici de înavuţire cu orice preţ. Nu avem cum să ştim cu exactitate ce s-a petrecut în celelalte ţări est-europene, dar ştim cu siguranţă că o Românie care a supravieţuit dezmembrării teritoriale, care dispunea de bogăţii naturale, de o bază materială dezvoltată şi de o populaţie inteligentă, inventivă, cu instinct de supravieţuire nativ, nu era pe placul marilor puteri pentru această zonă a Europei. Prin urmare, prin complicitatea „cozilor de topor” dîmboviţene, România a fost distrusă economic, social şi moral. Nu ne mai răcim gura degeaba pentru cei care, oricum, nu pricep ce s-a întîmplat cu ţara noastră. Păcat că nu am avut parte de nici un bărbat de stat adevărat, care, aflat la Putere în ultimii 22 de ani, să iasă în faţa naţiunii şi să spună cum şi de ce am fost şantajaţi să cedăm economia românească străinilor şi de ce nu s-a realizat un Referendum naţional în acest sens? Sînt întrebări pe care le-a pus numai PRM, cu riscul de a fi înlăturat din Parlament. Sînt întrebări la care toţi foştii premieri ar trebui să răspundă, iar Adrian Năstase ar putea dovedi un real curaj, dacă ar face nişte dezvăluiri pe care poporul nostru le aşteaptă încă. Cine a hotărît ca România să devină zonă de ocupaţie? Bine că ne preocupăm, zilele acestea, de modificarea Legii Referendumului, în legătură cu modalitatea de suspendare a preşedintelui şi de condiţiile de încarcerare a fostului premier. Toate celelalte probleme care îi apasă pe cetăţeni s-au rezolvat, pasemite. Mai rău, există şi tendinţa de a se inocula în conştiinţa colectivă ideea că nu se mai poate face nimic pentru recuperarea avuţiei naţionale sau că globalizarea este trendul care va înghiţi toate naţiunile, într-un talmeş-balmeş condus de un Guvern Mondial. Adică îi vedeţi pe englezi, americani, francezi, ruşi, germani, chinezi renunţînd la identitatea naţională? Pardon, dar pe membrii din respectivul Guvern Mondial, care să subjuge naţiunile slăbite şi popoarele resemnate, îi vedem, şi încă bine. De aceea, aşa-zisul război dintre Palate nu ne-a preocupat prea tare şi nici nu credem că trebuia amestecată Curtea Constituţională în acest caz. Mai ales că presiunea pe care o resimt magistraţii de la CCR este imensă. Nu pentru că îi apasă serioase principii morale, ci pentru că nu este tocmai momentul potrivit să-ţi pui în cap nici pe preşedinte, nici pe actualul premier şi să rămîi fără slujbă. Aţi văzut Declaraţiile de Avere ale magistraţilor în cauză, care, şi aşa, nu pot fi verificate? Atunci ne vom explica foarte multe...

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2500 / 28.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu