"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 21 iunie 2012

AVUŢIA NAŢIONALĂ, SCOASĂ LA MEZAT


Multă lume se întreabă de ce s-ar fi pretat USL să „se bucure” de procentele obţinute de PRM şi de alte partide în alegeri, cîtă vreme era deja la guvernare, deţinea majoritatea în Parlament, iar PDL scădea vertiginos în toate sondajele, mai mult sau mai puţin mincinoase. Asta pe lîngă faptul că actuala conducere a ţării ţinea morţiş să se laude stăpînilor de peste hotare că, în ciuda ascensiunii partidelor naţionaliste în întreaga Europă, iată cum, în România, lucrurile stau exact pe dos. USL avea nevoie să strîngă procente de pe oriunde se putea ca să-şi construiască o majoritate absolută (fragilă, zicem noi), care să-i justifice orice acţiune în viitor. Evident, nu trebuie să fii doctor în matematică pentru a-ţi da seama că 50% din 50% prezenţi la vot nu înseamnă decît 25% din populaţia ţării care se pare că ar fi votat cu USL. Halal reprezentativitate, halal democraţie de doi lei! Dar, pentru că tot ne veni în minte cuvîntul „doctor”, nu ne putem abţine să trecem cu vederea uriaşa diversiune iscată de acuzaţiile de plagiat aduse lui Victor Ponta.
Care, stupoare, afirmă că poate renunţa la o asemenea titulatură, dacă i se va cere. Această declaraţie infantilă arată, de fapt, ce însemnătate mai are titlul de „doctor” în România, în care oricine, dar absolut oricine poate absolvi una, două, trei facultăţi, se poate înscrie la doctorat, poate fi numit ministru, deşi şi-a luat Bacalaureatul după 10 ani de la absolvirea liceului şi, aici vine nebunia, poate fi ales primar, deşi se află după gratii. Distrugerea economică a ţării a fost semnalată şi acuzată de PRM. La fel de gravă este şi răsturnarea valorilor şi distrugerea a orice înseamnă reper moral sănătos în societatea noastră. Dacă Victor Ponta a plagiat sau nu, chiar nu prea ne interesează - lucrurile sînt clare ca „bună ziua“. După cum aşa-zisul conflict, demn de copii de grădiniţă, despre cine pleacă în escapadă la Bruxelles, iar nu ne interesează. România este subordonată intereselor străine, a devenit o colonie bună de muls de resurse naturale şi umane, iar cuvîntul ei nu înseamnă absolut nimic pentru forurile internaţionale, la care participă doar pentru că aşa cere protocolul. Cîtă vreme forţele naţionale sînt marginalizate şi supuse unor persecuţii fără precedent, România poate fi reprezentată, din partea noastră, şi de Sînziana Buruiană, din partidul fotomodelelor. Şi n-ar fi exclus să aibă mai mult succes decît actualul preşedinte şi actualul premier la un loc. Glumim, desigur. Ce pare, cu adevărat, distractiv zilele acestea este faptul că Antenelor voiculesciene li s-a cam luat pîinea de la gură, pentru că subiectul suspendării preşedintelui (altă diversiune de prost-gust) nu poate fi tratat cu uşurinţă şi este cu dus-întors. Aşadar, deşi nu mai interesează pe nimeni, s-au pornit pe tocat luptele interne din PDL, pentru că unii nu se pot abţine şi mor de grija altora. Suspendarea, plagiatul şi excursia la Bruxelles au încins spiritele în mass-media aservită politic. Dar nimeni, în afară de publicaţiile PRM, nu pare a fi interesat de falimentarea Societăţii Hidroelectrica şi aducerea unui management străin în fruntea ei. Pe înţelesul tuturor, căci se pare că în ţara noastră mustind de doctori şi doctoranzi nimeni nu pricepe ce se întîmplă cu adevărat, vom pierde curînd hidrocentralele construite cu sacrificii de noi şi de părinţii noştri. Iată ce aţi votat, români dornici de schimbare: aţi înlocuit o garnitură de hoţi cu alta, mai experimentată. Orice ne va rezerva viitorul, nu vrem să mai auzim smiorcăieli şi văicăreli legate de preţul gazelor, al luminii sau al benzinei, care afectează şi preţul tuturor bunurilor de larg consum. Nici din partea naivilor care au votat USL, nici din partea celor care nu s-au prezentat la vot, măcar pentru a şi-l anula şi a diminua proporţiile fraudelor electorale.

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2494 / 21.06.2012

Un comentariu:

  1. Domnule Vadim va scriu acest comentariu deoarece stiu ca sunteti pasionat de istorie si implicit de documente vechi autentice. Eu am un astfel de document si anume un document istoric din 1853, scris in litere chirilice, act de proprietate a mosiei KINTESTI. Daca sunteti amabil sa ma ajutati sa-l vand unei persoane care colectioneaza astfel de scrieri, v-as fi recunoscator. Sunt un om simplu, in varsta si nu am alta varianta decat sa-l vand. Ma puteti contacta pe adresa de email drucsandra@yahoo.com (adresa de email al fiicei mele). Va multumesc anticipat. Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere