"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 23 aprilie 2012

Pentru că au transformat Filiala PRM a Judeţului Brăila într-o feudă personală şi o afacere de familie, Niculina şi George Moisescu au fost excluşi din partid


Comunicat de Presă

Avînd în vedere abaterile grave şi repetate de la Statutul formaţiunii noastre, care i-au făcut să transforme Filiala Judeţeană Brăila a PRM într-o feudă personală şi o afacere de familie - numiţii Niculina şi George Moisescu au fost excluşi din partid. 

În repetate rînduri i s-a pus în vedere acestei familii să nu confunde filiala partidului cu o anexă a gospodăriei proprii, închisă ermetic, unde tăia şi spînzura după bunul său plac. L-am chemat, personal, pe G. Moisescu la sediul central, în luna martie a acestui an, sfătuindu-l să permită împrospătarea cadrelor cu oameni tineri şi dornici de muncă şi de afirmare. Dar personajul nu a înţeles de vorbă bună şi a continuat să sfideze politica ,,uşilor deschise“ practicată de conducerea formaţiunii, mai ales în acest an electoral. Mai mult decît atît, dar familia Moisescu pusese Filiala Brăila a PRM la picioarele PSD şi ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu, de care asculta orbeşte, fără ruşine, fără demnitate. 

În consecinţă, am decis să propun Biroului Permanent al PRM excluderea din partid a perechii Niculina şi George Moisescu. N-au decît să se înscrie, pe faţă, în PSD şi să nu se mai prefacă atît. Şi răbdarea mea are o limită! PRM nu e sluga nimănui!

În funcţia de preşedinte interimar al Filialei a fost desemnat ing. Romeo Crişmariu.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
20 aprilie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2446 / 23.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu