"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 10 octombrie 2011

„România Mare" şi „Tricolorul" au o nouă adresă de Internet



Comunicat de Presă

Începînd de duminică, 9 octombrie 2011, publicaţiile PRM, „România Mare" şi „Tricolorul“, pot fi accesate pe următoarele adrese de Internet:  www.ro-mare.ro  şi, respectiv, www.ziarul-tricolorul.ro .

Aducem la cunoştinţă cititorilor noştri că am renunţat la vechile site-uri, www.ziarultricolorul.ro  şi www.romare.ro , întrucît escroaca Alina Alupoaie, care a făcut afaceri bănoase pe seama lor şi, mai nou, le-a confiscat (?!) se face vinovată de fraudă informatică şi de cenzură la adresa publicaţiilor PRM, încălcînd articolele 43, 44 şi 45 din  Legea nr. 161/2003. Pentru aceste fapte, persoana respectivă a fost dată în judecată. Precizăm că folosirea în continuare a vechilor site-uri în numele publicaţiilor PRM este ilegală şi va suporta rigorile Legii. 

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
9 oct. 2011

4 comentarii:

  1. Merge http://ziarul-tricolorul.ro/ :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dnl vadim sun cristi din italia as dori sa iau legatura cu dumneavoastra sa i fac o surpriza dnl george becali

    RăspundețiȘtergere
  3. domnul vadim de ce nu reorganizati garda de fier sa pedepsim toti fanariotii moderni. eu voi fi primul recrut!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. D-le Vadim, nu ne conduc romanii, si se vede, ungurii si tiganii s-au unit si conduc pe ascuns Romania, uitati-va la Ponta si la Prigoana si la o gramada, sunt toti tigani, oare SRI doarne sau Astalosh a lasat numai unguri prin el de cind a fost acolo?

    RăspundețiȘtergere