"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 23 septembrie 2011

Puradeii fără dinţi Vor s-ajungă preşedinţi DAN DIACONESCU STÎRNEŞTE MILĂ: N-A REUŞIT SĂ-ŞI FACĂ PARTID, DAR ŞI-A DISTRUS TELEVIZIUNEA!

Anunţ că, pentru minciunile şi abjecţiile pe care le-au debitat despre mine numiţii Daniela Buruiană-Aprodu şi Cezar Marin, în emisiunea difuzată de postul OTV, în seara zilei de 21 septembrie 2011, i-am dat în judecată pe cei doi escroci, solicitînd în instanţă de la fiecare (în solidar cu postul respectiv) cîte 10 miliarde de lei vechi, daune morale. Problema nu e a acestor infractori, care schelălăie pe la uşi fiindcă i-am dat afară ca pe nişte măsele stricate – Daniela Buruiană-Aprodu a dat o „ţeapă“ de 700.000 de euro, iar Cezar Marin e anchetat de Parchet pentru trafic de minori în Italia; ei sînt nişte păduchi dezgustători, pe care îi ocoleşte toată lumea. Problema e a lui Dan Diaconescu, care ce era, el, nebun înainte – dar iată cum a căpiat după ce a stat 3 zile la puşcărie, arestat, pentru şantaj, din ordinul lui Traian Băsescu! În capul lui mic şi prost s-a înşurubat o idee fixă: el nu mai vrea la Pîrnaie, vrea la Preşedinţie! Aşa că umblă, în prostie, ca ţiganul cu cortul, dintr-un judeţ în altul, însoţit de cca. 100 de aplaudaci anonimi, care vor să se vadă la televizor. Un puradel din Caracal, care a făcut din rahat bici, pretinde că salvează ţara, cînd el nu-i în stare să-şi repare dantura şi face o figură de babă ştirbă la uluci. Departe de a pune la suflet valul de lături pe care acest şoricel devenit şobolan îl revarsă în direcţia mea – după o campanie sterilă de 3 luni, contra lui Sorin Oprescu – eu îl compătimesc pe caracaleanul cu Rolls Royce, pe fruntea căruia scrie JILAVA. Iată ce SMS i-am trimis miercuri seară, după ce boschetarii D. Buruiană şi C. Marin şi-au făcut nevoile, în direct, la WC-ul public OTV (Oligofreni-Tîrfe-Vagabonzi): „Ascultă, Diaconescule, mergi tot aşa şi toată lumea va pricepe că eşti o slugă şantajată cu puşcăria de porcul de Băsescu. Îmi e milă de tine şi de familia ta. Te credeam ceva mai inteligent. VADIM TUDOR“.
Totuşi, cum de permite CNA-ul (altminteri foarte sever cu alte posturi!) asemenea campanii ordinare, pe un post TV? Sau împotriva adversarilor lui Băsescu e îngăduită orice fărădelege? Am să revin cu dezvăluiri, vorba aia, senzaţionale...

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
22 sept. 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/puradeii-fr-dini-vor-s-ajung-preedini-dan-diaconescu-strnete-mil-n-a-reuit-s-i-fac-partid-dar-i-a-distrus-televiziunea.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu