"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 6 septembrie 2011

Pentru împrospătarea memoriei - Scrisoare Deschisă

Adresată domnilor:

- Jose Manuel Durao Barroso, preşedintele Comisiei Europene;
- Hans-Gert Pottering, preşedintele Parlamentului European;
- Lluis Maria de Puig, preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei;
-         preşedinţilor principalelor grupuri politice din Parlamentul European: Joseph Daul (PPE); Martin Schulz (PSE); Graham Watson (ALDE - Grupul Liberal); Paul Henry Spaak (Grupul Verzilor); Brian Crowley şi Cristina Muscardini (Europa Unită a Naţiunilor); Francis Wurtz (Grupul Confederal al Stîngii Unite Europene).

Stimaţi lideri ai Uniunii Europene,
aşa după cum ştiţi, la fel ca în toată Europa Unită, duminică, 7 iunie 2009, şi în România vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European. Din păcate, în România aceste alegeri stau, din nou, sub semnul unei fraude electorale de proporţii, pe care o pregăteşte o Mafie politică disperată, care nu ştie să facă altceva decît să fure, să mintă şi să se agaţe de Putere. Practic, din decembrie 2000, de cînd s-a dat startul fraudelor electorale oficiale, pe faţă, iar eu am fost împiedicat să devin preşedintele României, deşi în finala alegerilor prezidenţiale mi-am învins, detaşat, adversarul septuagenar (Ion Iliescu) - în România se falsifică şi se denaturează TOATE alegerile: prezidenţiale, parlamentare, locale, europarlamentare, referendumuri etc. Au fost create şi perfecţionate, de la an la an, structuri şi tehnici de fraudare de o inventivitate deosebită, la care îşi dau concursul instituţii ale Statului, plătite de la Buget: Servicii Secrete, Poliţie, Jandarmerie, Prefecturi, Primării etc. Pe parcursul timpului, atît eu, cît şi alţi lideri politici, alături de reprezentanţi ai societăţii civile, am semnalat forurilor internaţionale aceste fraude, furnizînd exemple şi dovezi concrete. Jaful electoral a fost, însă, muşamalizat. Nimeni n-a luat nici o măsură. Astăzi, situaţia s-a agravat, din cel puţin două puncte de vedere:
1) Alegerile de la 7 iunie sînt alegeri pentru Parlamentul unei Europe care se află la răscrucea existenţei sale, fiind ameninţată de un real pericol de dezintegrare;
2) Criza financiară şi economică declanşată în toată lumea creează probleme sociale din ce în ce mai mari, aşa că nu cred că vă este indiferent cum va arăta viitorul Parlament European, cine va manevra fondurile comunitare (suportate de zecile de milioane de plătitori de taxe şi impozite!), ce fel de oameni vor reprezenta cele 27 de ţări în structurile de conducere ale Europei Unite.
Iată, pe scurt, în ce anume constă frauda electorală pusă la cale, în aceste zile, în România:
1) La o populaţie de 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot, s-au tipărit - la o firmă privată, imposibil de controlat - peste 20,5 milioane de buletine de vot. Aşa după cum se ştie, absenteismul este din ce în ce mai mare, în toate ţările Uniunii Europene. în România, se estimează că vor participa la votul de la 7 iunie cca. 22% dintre alegători, conform unui recent sondaj de opinie. Şi atunci, de ce a fost tipărită o cantitate atît de mare de buletine de vot suplimentare? Răspunsul e simplu: în vederea fraudei!
2) Zilele trecute, guvernul extra-natur de orientare stînga-dreapta, format din PSD şi PDL, a emis o Ordonanţă de Urgenţă care permite ca fiecare alegător să voteze, duminică, 7 iunie, acolo unde se află în acel moment. În toate celelalte 26 de ţări ale Uniunii Europene, nu este voie să se voteze decît în localitatea de domiciliu - numai în România s-a schimbat regula! De ce? Şi aici, răspunsul e la fel de simplu: pentru încurajarea şi favorizarea turismului electoral! Experienţa ciclurilor electorale precedente ne arată că, la 7 iunie, vor circula mii de autocare, microbuze, alte mijloace de transport, de la un capăt la altul al României, cu echipe bine antrenate şi plătite, care vor vota de mai multe ori. Pretextul PSD – PDL, că votul multiplu va fi pedepsit, prin lege, este o minciună penibilă. Nici un infractor electoral, niciodată, nu a plătit, în România, pentru asemenea ilegalitate.
3) „Lovitura finală” împotriva corectitudinii alegerilor de la 7 iunie va fi dată la Biroul Electoral Central, prin softul pregătit de doi dintre cei mai neruşinaţi hoţi de voturi: Dan Nica (ministru de Interne de la PSD) şi Vasile Blaga (fost ministru de Interne, de la PDL). Cine îi controlează pe ei? Şi, dacă îi controlează, unde să-i reclame?
Am sintetizat fraudele electorale în cîteva paragrafe. Ele vor fi mult mai multe şi mai complexe, dar nu doresc să abuzez de tipul dvs. preţios. Din nefericire - cel puţin din punct de vedere electoral - în România domneşte o teroare mai mare decît cea din Uganda lui Idi Amin, sau Cambodgia lui Pol Pot. Atunci cînd în ţara mea se va produce o explozie socială devastatoare, să ştiţi că ea se va datora şi acestor fraude electorale revoltătoare, care au falsificat voinţa poporului şi au ruinat orice speranţă într-o societate democratică. Nu-i credeţi pe diversionisţii de profesie, care, neavînd ce să spună împotriva mea (mai ales că eu sînt un creştin practicant şi nu sînt corupt!) - folosesc etichete, şabloane, ştampile prefabricate, numindu-mă „extremist”. Ştiţi bine că nu sînt cîtuşi de puţin „extremist”. Extremişti sînt cei care jefuiesc, terorizează, mint, sînt corupţi, comit fapte mizerabile, care nu sînt pe placul lui Dumnezeu. Fiecare dintre dvs. mă cunoaşte, a vorbit cu mine, a primit cărţi ale mele cu autograf. Eu sînt un patriot român şi un adept al proiectului generos al Uniunii Europene. Tocmai de aceea vă scriu acum şi vă sesizez aceste fărădelegi: vă rog să nu permiteţi ca aici, în România, acest proiect să fie compromis, batjocorit, dinamitat. Niciodată nu-i prea tîrziu pentru adevăr. Rog foarte mult să vă faceţi datoria. Ar fi sub demnitatea dvs. să staţi la masa dialogului şi a tratativelor cu nişte hoţi de buzunare comunitare, din Balcani. Dacă instituţiile şi pîrghiile Europei Unite nu sînt capabile nici măcar atít - să împiedice, sau să denunţe o fraudă electorală evidentă, care le priveşte în mod direct - înseamnă că ele sînt o iluzie şi nu fac altceva decît să inducă în eroare ţări şi popoare. Nutresc speranţa că, totuşi, nu este aşa.
Al dvs.,

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedinte al Partidului România Mare
Membru al Academiei Tiberine din Roma
Membru al Academiei Mondiale „Albert Schweitzer”
Membru al Academiei de Ştiinţe Politice din New York
Bucureşti, 29 mai 2009

http://www.ziarultricolorul.ro/pentru-improspatarea-memoriei/pentru-mprosptarea-memoriei-scrisoare-deschis.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu