"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 25 august 2011

SANCŢIUNI SEVERE LA P.R.M.!

Comunicat de Presa:

În şedinţa Biroului Permanent al Partidului România Mare, din 24 august a.c.,  la punctul 1 al Ordinii de Zi s-au analizat  rezultatele înregistrate la alegerile parţiale pentru Parlament, care au avut loc în Judeţele Maramureş şi Neamţ.
Din analiza efectuată a rezultat  că la nivelul Filialei Maramureş a PRM nu au fost depuse eforturile necesare pentru obţinerea unui rezultat cît de cît apropiat de scorul real al partidului pe plan naţional.
Domnul Gavrilă Lazăr, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PRM Maramureş, nu s-a implicat în sprijinirea candidatului, mulţumindu-se cu o prezenţă minimală în coordonarea strategiei ce trebuia aplicată la nivelul Colegiului respectiv.  De asemenea,  domnul Gavrilă Lazăr nu s-a consultat şi nu a informat operativ conducerea superioară de partid în legătură  cu propunerea de nominalizare a candidatului pentru alegerile din Colegiul Uninominal 2.
Efectiv, preşedintele PRM a fost pus în faţa faptului împlinit, prin desemnarea unui candidat de care nu auzise în viaţa lui – aceea fiind ultima zi de depunere a candidaturii.
La rîndul ei, doamna Angela Buciu, cu toate că deţine funcţia de vicepreşedinte la nivel judeţean, nu s-a implicat cu nimic în campania electorală pentru ajutorarea candidatului nostru. Mai mult decît atît, dar a făcut campanie pentru alt candidat, ce aparţinea Partidului Ecologist Român (?!). Cîntăreaţa respectivă a apărut în mai multe spoturi publicitare la televiziunile locale, în care recomanda electoratului ca reprezentantul PER să fie ales în funcţia de deputat. Recunoştinţa e floare rară la români, avînd în vedere că numita Angela Buciu a fost deputată a PRM, nu a PER.
În legătură cu cele două cazuri prezentate, Biroul Permanent al PRM a propus şi a votat excluderea din partid a celor două persoane, respectiv Gavrilă Lazăr şi Angela Buciu.
Referitor la domnul colonel (r) Dumitru Badea, preşedintele Filialei Judeţene a PRM Neamţ, s-a luat în discuţie faptul că acesta nu a prezentat un candidat la alegerile pentru Colegiul Uninominal 6 Neamţ, Biroul Permanent al P.R.M. hotărînd destituirea acestuia din funcţia mai sus-amintită.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
24 august 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/sanciuni-severe-la-prm.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu