"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 8 august 2011

Preşedintele PRM a participat la inaugurarea Stadionului Naţional Arena

Preşedintele PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, a participat, sîmbătă, la evenimentul lansat de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, „Noaptea albă la stadion”. Tribunul a fost cel mai important lider politic prezent la această manifestare, pe care atît cei de la USL, cît şi „ciuma portocalie” au boicotat-o cu o încrîncenare demnă de o cauză mai bună. Domnii Corneliu Vadim Tudor şi Sorin Oprescu s-au îmbrăţişat prieteneşte şi s-au întreţinut cordial, după care cei doi au trecut prin mulţimea de oameni prezenţi pe Stadionul Naţional Arena. Asaltat de gazetari, liderul PRM a ţinut să sublinieze: „Arată splendid, felicit geniul constructor al Poporului Român. După Transfăgărăşan, Metrou şi Casa Republicii, iată că a făcut o bijuterie a sportului mondial. Rămîne să vedem dacă vom avea şi fotbal. Înainte nu aveam astfel de stadioane măreţe, dar aveam fotbalişti. Indiferent de cît la sută este contribuţia lui Sorin Oprescu, el are meritul ca, în două luni, să fi dat în folosinţă două construcţii remarcabile – Pasajul Basarab şi Naţional Arena”. Domnia-sa a mai adăugat că a venit la acest eveniment în calitate de „microbist” şi autor de cronici de fotbal, prieten al primarului general şi membru în Comisia de Cultură, Învăţămînt şi Sport a Parlamentului European. Preşedintele PRM a fost salutat cu deosebită căldură de cei prezenţi pe noul stadion. El s-a fotografiat cu oamenii, oferindu-le cărţile sale cu autograf.
La manifestare au fost prezenţi Marius Marinescu şi Florin Simion, vicepreşedinţi ai PRM, precum şi Silviu Crăescu, consilier.
*   *   *
Arena Naţională este printre puţinele stadioane din Europa cu standard „Elite”, dovadă fiind şi organizarea finalei Europa League din 2012 la Bucureşti. Stadionul are o capacitate de 55.000 de locuri. Arena Naţională are 94 de căi de acces, ceea ce face ca intrarea spectatorilor să se poată face în numai 20 de minute. În caz de urgenţă, stadionul poate fi evacuat în 7-8 minute, existînd în acest sens 40 de scări. Dimensiunea stadionului se încadrează în standardele UEFA, avînd 105 metri lungime şi 68 de metri lăţime. Acoperişul retractabil face ca Arena să poată fi folosită în orice zi a anului. Deasupra suprafeţei de joc sînt 4 ecrane gigantice, a cîte 30 de metri pătraţi fiecare, iar băncile tehnice de la nivelul gazonului sînt prevăzute cu sisteme de încălzire a scaunelor. În interiorul stadionului sînt săli de conferinţă şi restaurante. Arena este monitorizată cu camere mobile de supraveghere, care surprind întreaga suprafaţă a stadionului, precum şi zonele de la porţile de acces pînă la intrare. Costurile pentru construcţia stadionului s-au ridicat la 131 de milioane de euro fără TVA, neincluzînd mobilierul, alte dotări, ca şi amenajările exterioare.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
6 august 2011

http://www.ziarultricolorul.ro/comunicate-de-presa/preedintele-prm-a-participat-la-inaugurarea-stadionului-naional-arena.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu