"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 16 iulie 2011

MESAJ TRIMIS DE PREŞEDINTELE P.R.M. MEMBRILOR PARLAMENTULUI EUROPEAN, DIPLOMAŢILOR STRĂINI ACREDITAŢI LA BUCUREŞTI ŞI INSTITUŢIILOR MASS-MEDIA

Am fost informat că, pentru strecurarea, în obscura publicaţie „European Voice", a unor minciuni ridicole despre mine, numiţii Sebastian Lăzăroiu şi Monica Macovei au dat şpagă (mascată în sponsorizare) suma de 25.000 de euro. Mă văd nevoit să reamintesc ce scria filozoful iluminist David Hume: „Englezii sînt, cu desăvîrşire, lipsiţi de caracter". Personal, eu mă simt jignit: credeam că valorez mai mult! Aşa se iluzionează aceste maimuţe alcoolice şi  dresate de circarul nebun Traian Băsescu că pot compromite un om integru, ca mine? Avem, din nou, dovada hărţuirii bezmetice a unui lider al Opoziţiei din România, prin fabricarea unor acuzaţii scelerate şi încercarea, penibilă, de a se internaţionaliza un scandal artificial, clocit în laboratoarele de intoxicare ale infantilelor Servicii Secrete băsiste. Aceşti ticăloşi cred că, dacă ei debitează minciuni despre mine, mă vor împiedica pe mine să spun adevărul despre ei. Eu le propun celor doi terorişti politici să-l angajeze pe protejatul lor - escrocul, traficantul de droguri şi traficantul de minori Cezar Marin, ,,ciripitor" la Serviciile Secrete ale Ministerului de Interne şi Procuraturii - în funcţia de consilier la Palatul Cotroceni, că tot sînt locuri libere. Nu de alta, dar cine se aseamănă, se adună, iar atunci cînd ,,ciumeţii portocalii" vor fi arestaţi, este de dorit să fie luaţi din aceeaşi oală. Problema de fond este, însă, gravă: degradarea catastrofală a Justiţiei din România. Este absolut scandaloasă inconştienţa cu care cadre ale Justiţiei se uită în gura unor puşcăriaşi de drept comun, cu care încheie trocuri murdare pentru a-i vîna pe politicienii incomozi! Iată de ce Justiţia este „oaia neagră" a tuturor Rapoartelor de ţară elaborate de Comisia Europeană despre România.
Şi încă ceva: să dea Dumnezeu ca acest regim de bişniţari şi de curve proaste să mai dureze exact atîţia ani cîţi bani i-am furat eu din leafă acelui şofer nenorocit!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
15 iulie 2011, Bucureşti

http://www.ziarultricolorul.ro/special/mesaj-trimis-de-preedintele-prm-membrilor--parlamentului-european-diplomailor-strini-acreditai-la-bucureti-i-instituiilor-mass-media.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu