"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 1 august 2011

AVOCAŢII PREŞEDINTELUI P.R.M. AU DEPUS PLÎNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA MINCINOŞILOR DE LA A.N.I. ŞI, RESPECTIV, FIŢUICA „ADEVĂRUL”

În cursul zilei de miercuri, 11 mai 2011, avocaţii domnului Corneliu Vadim Tudor au depus, la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, două Plîngeri Penale. Prima dintre acestea este îndreptată împotriva celor de la A.N.I., care şi-au permis să îl acuze, în mod mincinos, pe liderul P.R.M. de fals în declaraţii şi evaziune fiscală. Cea de a doua Plîngere Penală se referă la fiţuica „Adevărul“, fostă „Scînteia“, şi la cei doi aurolaci cu foamea-n gît, Alex Nedea şi Mihai Mincan, al căror tartor este handicapatul Grigore Cartianu. Aceştia au preluat şi au lansat în public neadevăruri grosolane, care îi creează un serios prejudiciu de imagine domnului Corneliu Vadim Tudor, în calitatea sa de preşedinte al Partidului România Mare şi membru al Parlamentului European.

http://www.ziarultricolorul.ro/ultima-ora/la-nchiderea-ediiei-avocaii-preedintelui-prm-au-depus-plngere-penal-mpotriva-mincinoilor-de-la-ani-i-respectiv-fiuica-adevrul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu