"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 14 aprilie 2011

O carte dăruită liderului PRM de Mitropolitul Ardealului a ajuns la destinaţie după 18 ani!



D. Corneliu Vadim Tudor,
poet, prozator, excelent polemist, pamfletar afurisit, scînteind genial scîntei cu care incendiază sau luminează după om şi după caz (îmi place mai ales cînd...?), om politic etc. etc. Mi-a oferit odată un premiu din partea Fundaţiei sale „România Mare“ şi eu am cerut premiul pentru Mînăstirea Sîmbăta. El zice că l-am refuzat. Mai tîrziu a dovedit că înţelege Mînăstirea Sîmbăta. A trimis o donaţie, a participat la istorica sfinţire din 15 aug.1993, cu patriarhul ecumenic, şi a scris adevărat şi frumos despre ea şi despre mine. Îi mulţumesc. Premii se dau... premii se duc! Nu mă simt în nici un fel că sînt ignorat de cei care premiază. Premiul meu, pe care mi l-am acordat eu însumi, va rămîne în veac. Şi de fapt sînt două: Mînăstirea Sîmbăta şi cartea aceasta pe care i-o trimit cu speranţa că va găsi o clipă să-şi arunce ochii pe ea.
† Antonie


P.S. Poate că d. C.V.T. nu se va folosi de această dedicaţie, nici de aluzia la premiu – pentru care m-a criticat la ziar – ca să incendieze. Dacă o va face totuşi, o să-mi aduc aminte de o vorbă hodoronc-tronc a lui Ştefan Roll care, vizitîndu-mă la Buzău cu George Ivaşcu, mi-a întins mîna şi, în loc de orice salut, mi-a zis: „Episcopul scuză mijloacele“!
† Antonie


http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment/o-carte-druit-liderului-prm-de-mitropolitul-ardealului-a-ajuns-la-destinaie-dup-18-ani.html

Un comentariu:

  1. Când îi daţi afară pe nemernicii care sunt mână în mână cu nemernicii din PeDe-L în fruntea Capitalei?

    RăspundețiȘtergere