"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 29 martie 2011

Aseara, in emisiunea SUBIECTIV de pe Antena 3 !

Emisiunea poate fi urmarita aici:


http://inregistrari.antena3.ro/view-28_Mar-2011-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu_-27.html



Un comentariu:

  1. CIA ; ROMANIA …..PERICOLUL IMINENT AL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!

    S.O.S
    URMARITI UN RAPORT DE URGENTA CIA DESPRE PERICOLUL EMINENT AL
    UNEI EXPLOZII IN ROMANIA. ALERTA GENERALA.
    CENTRUL DE CERCETARI NUCLEARE BUCURESTI ESTE O UZINA NUCLEARA SI NU UN SIMPLU INSTITUT DE CERCETARI. FOTOGRAFIILE DIN SATELIT PROBEAZA UN PERICOL DE EXPLOZIE.
    CIA : ROMANIA …..PERICOLUL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!
    CONSPIRATIA CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA !
    Voi fi acuzat ca creiez panica. Sarcina principala a unui ziarist este sa spuna adevarul si daca este posibil sa salveze vieti omenesti. Materialul meu trimis catre Nion Press si care poate fi citit pe Blogul Robert Horvath Deva Blog este bazat pe un raport CIA de ultima ora. Tinand seama ca avem un guvern incompetent si un presedinte alcoholic este cazul ca oamenii treji sa-si spuna cuvantul . Ei trebue sa faca acest lucru de mare urgenta inainte ca Bucurestiul si locitorii lui sa devina o amintire .Un recent accident la Bucuresti , fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington si in cancelariile occidentale, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor din satelit se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman.Ea este plasata pe soseaua Oltenita si poarta numele Centrul de cercetare stiintifica pentru aparare nuclearo-bacteorologico-chimica. Raportul CIA remarca ca pozele din satelit sunt probe definitive a unui posibilitati de explozie si contaminarea unei mai parti a teritoriului. Problema pericolului niclear dela Bucuresti a facut parte din tematica discutilor secretarului Gates cu omologii rusi. Mentionez ca am trimis in cursul zilei de ieri o nota oficial guvernului roman. Am primit in cursul acestei zile 28 Martie 20011 urmatorul raspuns

    CONTRAR INFORMATILOR CIA ....MAPN SUSTINE CA NU EXISTA RISCUL UNEI NOI EXPLOZII LA LABORATORUL LA CENTRUL NUCLEAR BUCURESTI SOSEAUA OLTENITA
    IMEDIAT DUPA PUBLICAREA ACESTOR RANDURI AM FOST SUSPENDAT DEPE BLOGUL DAN VOICILESCU. CONSPIRATIE CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA.
    ROMANI SPARGETI TACEREA SI ACTIONATI..........

    MAINE VA FI PREA TARZIU !
    http://devanewyork.blogspot.com/
    URMARITI RAPORTUL DE URGENTA CIA :
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere