"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 15 noiembrie 2010

Toată ziua de sîmbătă, Traian Băsescu a dispărut din ţară!

Comunicat de Presă


O NOUĂ DEPLASARE ULTRASECRETĂ A ŞMECHERULUI CARE MINTE CĂ E "SĂNĂTOS TUN": INTERNARE, DE URGENŢĂ, LA UN SPITAL DIN VIENA, PENTRU CHIMIOTERAPIE, TRANSFUZII DE SÎNGE ŞI PERFUZII...

Sîmbătă, Traian Băsescu şi-a tratat în secret cancerul prezidenţial la clinica particulară Rudolfinerhaus din Viena. Conform mai multor surse din anturajul prezidenţial, sîmbătă dimineaţă, în jurul orelor 10,30, Bolnavul Naţiunii a plecat de urgenţă cu un avion particular, de tip charter, în direcţia Viena. Deplasarea s-a efectuat ca urmare a faptului că în noaptea de vineri spre sîmbătă, efectiv, medicii nu au mai fost în stare să-i ţină sub control bolile. Starea proastă a debutat vineri seara, cînd pe lîngă migrenele obişnuite au început să apară puternice hemoragii nazale, temperatură crescută (40,1 grade) şi senzaţii prelungite de vomă.

Toate aceste simptome nu au putut fi calmate de medicii SPP, iar medicii sloveni, care încă nu părăsiseră România, l-au sfătuit pe pacient să se interneze rapid într-o clinică oncologică. Aceştia i-au propus chiar să îl interneze în clinica din Ljublijana. Sîmbătă dimineaţa, după ce toată noaptea nu a închis ochii (ochiul) şi în ciuda eforturilor medicilor nu se simţea o ameliorare a situaţiei, în jurul orelor 8, Traian Băsescu a hotărît să se deplaseze la Viena, unde, în cursul nopţii, doctorul SPP care se ocupă cu organizarea deplasărilor în scop medical aranjase o şedinţă de tratament.

Efectiv, avem de-a face cu a patra deplasarare, acestea fiind efectuate în secret, după un calendar strict. Doar agravarea situaţiei a făcut ca vizita de sîmbătă la spitalul vienez să fie una mai lungă decît de obicei (a stat internat minimum 12 ore), şi peste programul stabilit.

Sursele noastre spun că aceasta nu este prima vizită în scop medical, făcută pe ascuns, în puterea nopţii la Spitalul Rudolfinerhaus, de la Viena. Specialiştii susţin că aceasta e o clinică de urgenţă, al cărei Laborator Terapeutic e la nivelul anului 2020.

Iată motivul pentru care poza el în om sănătos, la televizor: fusese "bombardat" bine la Viena, cu tot felul de medicamente. În perioada în care a fost internat la spital - repetăm, timp de 12 ore - lui Băsescu i s-au făcut transfuzii cu sînge, chimioterapie şi i s-au pus perfuzii, în care medicii au introdus, periodic, substanţe menite să dea organismului cele necesare pentru a se lupta cu efectele adverse ale chimioterapiei. Medicii vienezi i-au găsit lui Băsescu şi o tumoare considerabilă la prostată, care a generat metastaze la vezica urinară. De asemenea, sînt o puzderie de metastaze şi la şira spinării, ceea ce-i dă mari dureri. Pacientul are şi cancer de piele (care se vede pe cap, pe gît etc.). Doctorii i-au recomandat, printre altele, două medicamente, sub formă de pastile: REQUIP şi MADOPAR. Ei i-au propus să rămînă acolo, internat, dar Băsescu n-a vrut. Aşa că gazdele i-au recomandat să vină, la tratament, o dată la 3 săptămîni. Efectele chimioterapiei au fost: diaree, greţuri, ameţeală.

Pentru a putea fi evitată pe viitor o astfel de criză, Băsescu a stabilit cu medicii vienezi ca aceştia să îi facă o dată la două săptămîni o vizită în Bucureşti şi, în caz de urgenţă, să poată ajunge la el în maximum 12 ore. În această eventualitate, Băsescu s-a angajat să trimită după ei un charter.

Noua escapadă medicală s-a încheiat în noaptea de sîmbătă spre duminică, pe la orele 1, cînd Băsescu s-a întors la Vila Lac 2, puternic slăbit, cu dureri de cap şi de oase, temperatură ridicată şi senzaţie de mîncărime pe tot corpul. În paralel, echipele diversioniste ale Serviciilor Secrete au lansat două intoxicări: că Băsescu e ba la Vila de la Predeal, ba la pomana de 40 de zile a mamei sale, la Constanţa. De ce atîtea minciuni? Cui serveşte acest comportament aberant, tipic marilor infractori? Şi cîte zeci de milioane de euro îi costă pe români agonia lui Băsescu? Noi nu ne bucurăm de nenorocirea care l-a lovit şi îl chinuie pe acest individ malefic, care şi-o face cu mîna (gura) lui - de pildă, lunea trecută, el avea o alcoolemie de 2,53 grame la mie, vecină cu coma. Dar e limpede că el se află în incapacitatea de a-şi exercita mandatul şi trebuie pensionat rapid. Reamintim că liderul PRM a solicitat, public, încă din ianuarie 2010, un Buletin Medical al lui Traian Băsescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

14 noiembrie 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9882&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu