"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 20 octombrie 2010

Şi la Kanal D preşedintele PRM a făcut o emisiune lider de piaţă!


Luni seară, liderul PRM şi fetele sale, Lidia şi Eugenia, au fost invitaţii primei emisiuni din cadrul show-ului de divertisment "Drept la ţintă", pe care Mădălin Ionescu îl realizează la Kanal D. Emisiunea a fost lider de piaţă. Domnul Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre anii săi de tinereţe, despre impresionanta lui colecţie de autografe şi manuscrise celebre, despre perioada petrecută, ca student, la Viena, despre lupta pe care o duce astăzi, ca principal lider al Opoziţiei, pentru salvarea României şi înscrierea ei pe o traiectorie reală a democraţiei şi prosperităţii.

Fata cea mică a liderului PRM, Eugenia - care şi-a serbat recent ziua de naştere - a prezentat o colecţie de modă a unui designer cunoscut. A fost o atmosferă destinsă, dar în care au fost povestite multe lucruri interesante... Păcat că a doua zi, Mădălin a dat-o pe manele.

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=9315&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu