"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 22 mai 2010

Laszlo Tökes dezinformează Parlamentul European şi propagă o politică fascistă

Stimaţi colegi, am primit, şi eu, aşa-zisa Declaraţie de Protest pe care a redactat-o Laszlo Tökes, membru al Grupului P.P.E. Eu ştiam că acest grup politic este de orientare creştină, iar creştinii nu mint (Porunca a 9-a, din Biblie, "Să nu mărturiseşti strîmb"). Acest Laszlo Tökes se află, de la începutul anului 2010, în centrul unui scandal formidabil, declanşat de soţia sa, care a intentat divorţ, şi-a luat cei 3 copii şi l-a părăsit, aducîndu-i acuzaţii de imoralitate deosebit de grave.


Ce fel de pastor este un om care îşi înşeală soţia în permanenţă, îşi neglijează copiii şi îşi angajează amanta pe post de asistentă în Parlamentul European? Îmi exprim convingerea că nimeni din grupul PPE nu împărtăşeşte "valorile" profund imorale ale acestui personaj fără Dumnezeu.
Acum, Laszlo Tökes încearcă să distragă atenţia de la scandalul teribil din jurul său şi pozează în campion al luptei pentru... drepturile omului! Mai bine ar avea grijă de drepturile soţiei sale umilite şi ale celor 3 copii ai lor. Aşa-zisa lui Declaraţie de Protest este o suită de minciuni şi calomnii penibile. Omul acesta fabulează, bate cîmpii. Ceea ce scrie el este rodul fanteziei unui om bolnav. Mai mult ca sigur că el vrea ca această Declaraţie să reprezinte contribuţia sa la acţiunile de contestare a Tratatului de la Versailles - Trianon, de la semnarea căruia, la 4 iunie 2010, se vor împlini 90 de ani. Aşa ceva se numeşte "revizionism" şi în Europa Unită nu se tolerează. Ruşine, domnule Tökes! Prin asemenea mizerii te plasezi, sigur, în afara Parlamentului European!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Academiei Americane de Ştiinţe Politice,
Membru al Academiei Mondiale de Medicină "Albert Schweitzer",
Membru al Academiei Tiberiene-Roma
Strasbourg, 20 mai 2010


Copyright Tricolorul

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5853&edition_id=224&format=html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu