"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 18 decembrie 2010

Rău ne mai bate Dumnezeu, cu un asemenea derbedeu pe capul Ţării...



1) În perioada 13-16 decembrie (de luni pînă joi), am participat la ultima sesiune a Parlamentului European, desfăşurată la Strasbourg. A fost o manifestare extrem de importantă, în care s-a dezbătut şi s-a votat Bugetul Uniunii Europene pe anul 2011. În ceea ce mă priveşte, în ultima zi a lucrărilor am rostit un discurs, care a fost bine primit, fiind transmis, în direct, pe Internet în toată lumea. Avînd în vedere că nici un post de Televiziune din România nu l-a preluat, ceea ce spune multe despre condiţiile extrem de grele în care PRM îşi desfăşoară activitatea, fiind supus la o cenzură sistematică, am să reproduc discursul, acum, citez:


"Doamnelor şi domnilor,
astăzi, 16 decembrie, sărbătorim jubileul a 240 de ani de la naşterea lui Ludwig van Beethoven, compozitorul Imnului Europei Unite.
În virtutea acestui excelent Raport al Comisiei de Cultură şi Educaţie, ca istoric şi scriitor român eu propun ca Marcă a Patrimoniului European un loc excepţional, unic în lume: Peştera Sfîntului Andrei, situată aproape de vărsarea Dunării în Marea Neagră.
Aşa cum afirmă unul dintre părinţii Bisericii Creştine, Origen, care ştia de la tatăl lui, care, la rîndul său ştia de la ucenicii lui Andrei, acolo, în acea mică peşteră din provincia Scithya Minor a venit şi a răspîndit lumina Evangheliei cel care fusese întîiul chemat de către Isus Christos.
Fără îndoială, aceea este prima biserică creştină din Europa.
În primele luni ale anului 2011 voi face demersurile necesare pentru a găsi suport comunitar în vederea unui proiect grandios: intenţionez să ridic o impunătoare statuie a Mîntuitorului Isus Christos în Transilvania românească, mai exact în zona Braşov. Ea va fi mai înaltă decît cele similare din Brazilia, Portugalia şi Polonia, avînd 40 de metri, iar la bază va exista o biserică unde vor fi oficiate căsătorii, botezuri, slujbe religioase închinate marilor sărbători ale Creştinătăţii. În negura viitorului, noi vom răzbate şi vom învinge numai sub semnul luminos al Crucii Creştine" - am încheiat citatul.
Mai menţionez că de proiectul lucrării şi amplasamentul ei se va ocupa o echipă de specialişti, condusă de doamna Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului. Reamintesc, tuturor, că eu am mai înălţat două statui: una dedicată fostului preşedinte al SUA, Woodrow Wilson (la Cluj) şi alta dedicată fostului prim-ministru al Israelului, Yitzhack Rabin (la Braşov) .......



Articol integral, doar pe =>

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10624&format=html  

vineri, 17 decembrie 2010

Liderul P.R.M. a propus în plenul Parlamentului European, de la Strasbourg PEŞTERA SFÎNTULUI ANDREI - MARCĂ A PATRIMONIULUI EUROPEAN


Doamnelor şi domnilor, astăzi, 16 decembrie, sărbătorim jubileul a 240 de ani de la naşterea lui Ludwig van Beethoven, compozitorul Imnului Europei Unite. În virtutea acestui excelent Raport al Comisiei de Cultură şi Educaţie, ca istoric şi scriitor român eu propun ca Marcă a Patrimoniului European un loc excepţional, unic în lume: Peştera Sfîntului Andrei, situată aproape de vărsarea Dunării în Marea Neagră.


Aşa cum afirmă unul dintre părinţii Bisericii Creştine, Origen, care ştia de la tatăl lui, care, la rîndul său ştia de la ucenicii lui Andrei, acolo, în acea mică peşteră din provincia Scithya Minor a venit şi a răspîndit lumina Evangheliei cel care fusese întîiul chemat de către Isus Christos. Fără îndoială, aceea este prima biserică creştină din Europa.

În primele luni ale anului 2011 voi face demersurile necesare pentru a găsi suport comunitar în vederea unui proiect grandios: intenţionez să ridic o impunătoare statuie a Mîntuitorului Isus Christos în Transilvania românească, mai exact în zona Braşov. Ea va fi mai înaltă decît cele similare din Brazilia, Portugalia şi Polonia, avînd 40 de metri, iar la bază va exista o biserică unde vor fi oficiate căsătorii, botezuri, slujbe religioase închinate marilor sărbători ale Creştinătăţii. În negura viitorului, noi vom răzbate şi vom învinge numai sub semnul luminos al Crucii Creştine.

CORNELIU VADIM TUDOR,

Membru al Parlamentului European,

Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European joi, 16 decembrie 2010, fiind transmis, în direct, pe Internet)


http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10599&format=html

Aseara, interventie telefonica la "Stirea Zilei" !

Derulati, va rog, la ora 20:24:

http://inregistrari.antena3.ro/view-16_Dec-2010-Stirea_Zilei-10.html

miercuri, 15 decembrie 2010

Liderul PRM participă la ultima sesiune din acest an a Parlamentului European !

          Domnul Corneliu Vadim Tudor participă, în perioada 13-16 decembrie 2010, la Strasbourg, la ultima sesiune din acest an a Parlamentului European.

          Liderul PRM va fi prezent atît la lucrările din plen, cît şi la cele din Comisiile pentru Afaceri Externe şi pentru Cultură şi Educaţie. Între altele, la Strasbourg va fi discutat un Raport referitor la patrimoniul cultural european.

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10524&edition_id=404&format=html 

PLÎNGERE PENALĂ !

Către, 
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,
În atenţia doamnei procuror general Laura Codruţa Kövesi 

Subscrisa Organizaţia de Tineret România Mare, cu sediul în Strada Emile Zola, nr. 2, Sector 1, Bucuresti, reprezentată legal prin preşedinte interimar Adrian Marian Marin, formulez prezenta Plîngere Penală împotriva numitului Dan Diaconescu, preşedinte al Partidului Poporului şi patron al postului de Televiziune OTV, pentru săvîrşirea infracţiunilor de insultă, calomnie şi difuzare de informaţii false.

În fapt, în data de 8 decembrie 2010, începînd cu orele 21,30, în emisiunea Dan Diaconescu Direct, a fost difuzat, timp de mai multe ore, un anunţ scris pe banda de sus a micului ecran, conform căruia întreaga Organizaţie de Tineret a Partidului România Mare a trecut la Partidul Poporului. Aceasta informaţie este total falsă! Organizaţia noastră are peste 8500 de membri cu carnet. Considerăm că prin această ştire incorectă Dan Diaconescu a încercat să lezeze imaginea Organizaţiei de Tineret România Mare, aceasta suferind un prejudiciu ce se impune a fi reparat.
În Procesul Penal ne constituim parte civilă vătămată şi solicităm daune materiale în valoare de 100.000 lei noi, bani ce vor fi donaţi în scopuri caritabile. De asemenea, solicităm să obligaţi postul de Televiziune OTV să acorde Dreptul la Replică organizaţiei noastre şi să dezmintă cele afirmate, în aceleaşi condiţii în care a fost difuzată informaţia mincinoasă despre Organizaţia de Tineret România Mare, în cadrul aceleiaşi emisiuni, respectînd acelaşi interval orar.
Probatoriul celor invocate mai sus îl facem cu acte, martori, înregistrări video şi alte mijloace de probă permise de lege.

ADRIAN MARIAN MARIN,
Prim preşedinte interimar,
Organizaţia de Tineret România Mare
13 decembrie 2010

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10536&edition_id=404&format=html 

PRM, PESTE TOT !

Referitor la anunţul apărut în seara zilei de 8 decembrie 2010 la postul de Televiziune OTV, conform căreia întreaga Organizatie de Tineret a PRM a trecut la Partidul Poporului condus de Dan Diaconescu, Filiala Dolj a Partidului România Mare infirmă cele apărute la OTV şi confirmă că Organizaţia de Tineret Dolj este în continuare fidelă PRM şi preşedintelui dr. Corneliu Vadim Tudor. Niciodată Organizaţia de Tineret a PRM Dolj nu îşi va schimba ideologia politică şi va respecta în continuare angajamentul faţă de Partidul România Mare

Ec. GREERE IONUŢ
Secretar general PRM Dolj
Preşedinte OTRM Craiova

* * *

În data de 11 decembrie 2010, a avut loc Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene Tulcea, pentru alegerea preşedintelui Organizaţiei Judeşene şi completarea Biroului Executiv Judeţean. La această Conferinţă Judeţeană au pariticipat 63 de delegaţi desemnaţi de organizaţiile municipale, orăşeneşti şi comunale PRM existente în judeţul Tulcea. După prezentarea Ordinii de Zi a conferinţei şi stabilirea comisiilor necesare pentru buna desfăşurare a lucrărilor au fost aduse la cunoştinţa participanţilor principalele hotărîri adoptate la Congresul al V-lea al Partidului România Mare. Pentru funcţia de preşendinte al Organizaţiei Judeţene Tulcea a Partidului România Mare şi-a depus candidatura domnul Ing. Tudorel Hogea. De menţionat că pe toată durata desfăşurării conferinţei judeţene, presa locală a a fost prezentă. În urma desfăşurării procesului de votare a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene Tulcea ing. Tudorel Hogea cu 63 de voturi valabil exprimate. Noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Tulcea a Partidului România Mare este membru al partidului din anul 1995 şi a activat neîntrerup în structurile partidului, este absolvent al Universităţii Agricole şi de Medicina Veterinară Cluj-Napoca, Facultatea de Zootehnie, promoţia 1994, căsătorit, tată a doi copii, Actualmente este manager de zonă la o firmă particulară care activează în domeniul consultanţei financiare şi de management. (Biroul de Presă PRM Tulcea).................

Articol integral pe: http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10537&edition_id=404&format=html 

duminică, 12 decembrie 2010

Scrisoarea Săptămînii

 

STIMATE DOMNULE PREŞEDINTE DR. CORNELIU VADIM TUDOR,

 

Sînt reprezentantul unui grup de simpatizanţi şi votanţi ai Partidului România Mare încă din momentul în care acesta a fost înfiinţat. În ultimii ani, am observat că embargoul mediatic la care a fost supus partidul dumneavoastră a devenit şi mai agresiv, funcţionînd ca o veritabilă cenzură stalinistă.

PRM este singurul partid care are două publicaţii de prestigiu, "România Mare" şi "Tricolorul", prin care doctrina şi activităţile sale sînt mediatizate cu maximă eficienţă. Timpul a dovedit că sînt singurele din care românii pot afla adevărul.
Mulţi simpatizanţi şi votanţi ai PRM şi-au exprimat dorinţa de a avea acces on-line la cuvîntările dumneavoastră din Parlamentul European, dar şi la emisiunile de Televiziune la care participaţi. Mulţi oameni, mai ales tineri, şi-au exprimat intenţia de a citi şi de a comanda prin Internet cărţile pe care le-aţi scris şi care nu se mai găsesc în librării.
Aşadar, la iniţiativa mea directă şi colaborînd, încă din luna mai, cu doamna Ruxandra Lungu, preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare, ea însăşi un blogg-er pasionat, ne-am gîndit că ar fi util şi de efect să oferim tuturor membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor PRM, dar şi tuturor celor care îmbrăţişează Doctrina Naţională, un blog care să cumuleze, în acelaşi spaţiu virtual, cele mai importante şi actuale informaţii despre activitatea dumneavoastră ca preşedinte al Partidului România Mare şi membru al Parlamentului European.
Cu permisiunea dumneavoastră, putem lansa acest blog chiar luni, 13 decembrie, cu menţiunea că el conţine deja peste 90 de articole, inclusiv emisiunile de Televiziune la care aţi participat în ultima jumătate de an şi discursurile fulminante pe care le-aţi rostit în Parlamentul European.
Adresa la care poate fi accesat blogul este : http://corneliuvadimtudor.blogspot.com .

Cu deosebită stimă,
Inginer FLORIN CHIRIAC,
Municipiul Iaşi

 http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10431&edition_id=400&format=html